luni, 15 martie 2010

Dor de zbor

Si vine o vreme cand iti doresti sa te eliberezi; vrei sa'ti deschizi aripile, sa uiti de tot, sa'ti iei avant si sa zbori; sa te lasi purtat nestingherit pe aripile vantului, sau pe cele ale gandului.
Dar... ce inseamna zbor ? Unii ar spune ca e inaltarea spre plenitudine, altii considera ca e fericire in stare pura sau o simpla detasare de cotidian; exista si oameni care traiesc o viata intreaga cu teama de zbor. De ce le e frica ? De ce ar lasa in urma lor sau de ceea ce ar putea descoperi dincolo de perdeaua realitatii ?! Poate le e teama de ei insusi, de sufletul lor, de dorinte si vise, ori sunt speriati de prabusire...
Eu zbor adesea... Zbor cand sunt in bratele tale, cand ma simt iubita, cand te ascult cantand, cand citesc, atunci cand compun, cand alerg prin ploaie, cand ma imbata miresma florilor de primavara, cand sunt inconjurata de prieteni... uneori zbor si noaptea, in vis. Ma simt minunat cand visele mele devin realitate, cand miraculosul debine real, timpul e irelevant.
Iar astazi, mai mult ca oricand, cu totii avem nevoie de stropi de fericire, asa ca, daca ne e dor de zbor, sa ne deschidem aripile zambind !


7 comentarii:

  1. Si eu zbor adesea...doar cu gandul
    Zbor la tinta sau cu vantu'
    Ma eliberez de stres si devin iarasi fress.

    Frumoase ganduri!
    O seara excelenta iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Intre nouri si-ntre mare !
    by Mihai Eminescu .
    http://www.trilulilu.ro/danyael/39124b343e76d2

    RăspundețiȘtergere
  3. si eminescu stia sa zboare in universul lui ciudat
    http://www.youtube.com/watch?v=klPmEuBqqD4&feature=related
    cu drag .
    cat

    RăspundețiȘtergere
  4. Pot să zbor și eu cu tine din când în când?

    RăspundețiȘtergere
  5. Hm.. e ceva mai mult decat dorinta de a zbura alaturi de persoana iubita. Ceva la superlativ, mai mult decat un vis. Cel putin din cuvinte asta reiese. Sper doar ca visul tau sa se implineasca asa cum iti doresti.

    RăspundețiȘtergere
  6. iti recomand sa citesti ”Pescarusul Jonathan Livingstone” de Richard Bach... este o parabola super frumoasa despre zbor ca si maniera de a transcende (daca ti-a placut Micul print, cu ata mai mult iti recomand...)

    RăspundețiȘtergere