duminică, 14 martie 2010

Seara de martie... Seara de pacat ?!


Sunt fericita cand te vad apropiindu'te de mine, cand imi zambesti si cand imi admiri zambetul, cand iti simt mana plimbandu'se pe gatul meu, cand ma saruti si cand te musc usor de buze, cand ma strangi la piept, cand imi spui ca ma doresti si stiu ca ma vrei, cand imi vorbesti, cand te lasi induplecat si mai ramai langa mine pentru cateva minute, cand fugi de lume ca sa fii cu mine, cand ne ascundem de ei, cand pierdem noptile ascultand muzica, cand vorbim neincetat pe o anumita tema, cand simt ca ai vrea sa stai mai mult langa mine, cand imi permiti sa iti fiu alaturi... Sunt fericita cand te am numai pentru mine, ce fiinta egoista sunt !
Stau si ma gandesc acum, ca de multe alte ori, de ce noi, oamenii, ravnim la fructul interzis...
Stiam inca de la inceput ca tu esti al ei, locuiesti in casa ei, mergeti impreuna la cumparaturi, va certati si va impacati, va iubiti si va urati, dar traiti in 2, voi doi. Poate ca astazi gasiti putine lucruri in comun, mi'ai spus de'atatea ori ca nu va intelegeti, ca ea tace cand ar trebui sa vorbeasca si ridica glasul in momentul in care ar putea sa alinte, nu stiu in ce etapa au ajuns sentimentele dintre voi doi, dar cert e ca sunteti un cuplu, tu esti al ei ! Iar eu sunt egoista pentru ca te rapesc de langa ea, pentru ca desi sunt constienta ca probabil nu vei fi niciodata al meu. nu vreau sa te indepartezi de mine. Nu, nu pot sa te las sa'ti iei zborul definitiv de langa mine, cea care te apreciaza si te intelege mai mult decat oricine. Nu, pentru ca niciunuia dintre noi nu i'ar fi mai bine ! Cine ar fi dispus sa te asculte la orice ora din zi sau din noapte ? Cine te'ar ajuta sa uiti de probleme si sa'ti pastrezi sufletul curat in goana asta prin mocirla ? Cine s'ar juca cu instinctele tale? Cine te'ar saruta cu atata foc si dulceata ? Cine te'ar ajuta sa visezi ? Cine ar trece peste greselile tale ? Cine te'ar aprecia neconditionat ? iar pe mine... Cine m'ar face sa zambesc in zilele intunecate ? Cine m'ar ajuta sa nu cad la fiecare pas gresit ? Cine m'ar insoti noaptea, pe plaja ? Cine mi'ar asculta monologurile si framantarile ? Cine mi'ar citi si comenta poeziile ? Cine m'ar strange in brate ? Cine mi'ar da aripi sa zbor? Cine m'ar tempera ? Cine mi'ar recomanda filme si ar asculta ore in sir muzica alaturi de mine ? Cine m'ar face sa ma simt cu adevarat femeie ? Cine m'ar certa si m'ar incuraja ? Cine m'ar invata sa apreciez adevaratele bucruii ale vietii ? Cine mi'ar alimenta setea de cunoastere ? Cine, cine daca nu eu, cine daca nu tu ?
Vezi?!... avem nevoie unul de celalalt, pentru ca desi suntem atat de asemanatori, ne completam. Stiu ca tu ai viata ta, stiu ca oamenii judeca aspru fara sa incerce sa empatizeze, stiu ca eu sunt doar o pustoaica, dar e oare interzis pentru mine sa simt si sa incerc sa fiu fericita ?
Ramane un mister, iar eu raman gandindu'ma la tine...

Scusa ma ti chiamo amore !

5 comentarii:

  1. nu mereu va fii el cel care ...

    peste mai putina sau mai multa vreme,va fii un altul pentru care vei avea aceleasi sentimente, nu contest unicitatea si profunzimea sentimentelor pentru acest el,dar cu trecerea timpului,atunci cand nu mai ai sentimente pentru acel el..spui:" l-am iubit" si nici tie nu-ti mai vine sa crezi.nici tu nu-ti mai amintesti cum era,chiar daca au trecut poate cateva luni sau cativa ani.

    >:D<>:D<>:D<>:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. >:D<

    poate o sa gasesc un alt "el" intr'o zi... poate voi mai intalni un barbat care sa ma poata completa, asa cum face el.
    Momentan, incerc sa ma bucur de relatia mea actuala, dar.. de ce gandul imi zboara la el ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Fructul interzis si oameni compatibili care s au inatlnit in alt timp.Dar oare compatibilitatea nu a fost cumva creata de viata cu ea?
    Gandul tau zboara spre el...ce poate fi mai frumos.Dureros poate dar frumos.

    RăspundețiȘtergere
  4. e simplu, il iubesti.de acolo ganduri, zbucium interior.il iubesti pentru ca asa vrei. nu mai stiu cine a spus ca fericirea nu-i un lucru gata facut, ci ne-o facem cu mana noastra.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce frumos... Mai aveam un pic si plangeam. 8-|

    RăspundețiȘtergere