luni, 14 decembrie 2009

trecut-prezent

"Eu nu uit nimic... Nu uit nimic si pe nimeni. Iar cine a insemnat ceva in viata mea, o ora macar, nu mai are nicio sansa sa'l uit !"




Mi'amintesc acum de tine; astazi, mai mult ca oricand te caut printre vise si incerc sa descopar dovezi palpabile care sa'mi confirme veridicitatea a ceea ce a fost. N'a fost usor sa trec peste, stii foarte bine. M'am luptat cu propriile sentimente pentru a reusi sa inaintez; nu puteam sa ma opresc, sa incetinesc timpul, sa nu mai traiesc si sa te'astept. Nu puteam si nici nu ar fi fost corect fata de mine: as fi asteptat o naluca, o fiinta pe care oricum nu as fi putut sa o am langa mine... Nu m'am oprit, dar am inaintat cu pasi domoli, aruncand priviri fugare in urma. Nu te'am uitat, desi mi'am dorit din tot sufletul; n'am reusit sa te urasc, desi m'am straduit; am vrut doar sa merg mai departe, sa descopar viata, sa gasesc un om care sa ma iubeasca sincer, fara minciuni si jumatati de adevar. Imi doream prea mult ? In orice caz, mai mult decat vroiai tu sa'mi oferi. Tu aveai deja viata ta, posedata de o femeie cu care nu te intelegeai asa cum ti'ai fi dorit; eu te speriam cu influenta pe care o aveam asupra ta involuntar. Asa ca tot eu m'am hotarat ca ne'ar fi cel mai bine departe unul de celalalt...
Dar, de ce ar conta ce a fost atunci ? Astazi eu.. am iubirea de la altcineva, si fericirea; inca descopar viata, dar am ramas cu acelasi zambet, aceeasi energie si acelasi suflet. Tu, inca iti imparti amaraciune cu ea si descoperi cum pe zi ce trece se adanceste prapastia dintre voi; speranta se stinge, iar tu nu mai esti atat de senin cum te stiam...
Atunci, eu tanjeam dupa atentia si prezenta ta; astazi, tu esti cel care are nevoie de mine si de sprijinul meu. Cum as putea sa te uit, sa te las sa te chinui singur ?

4 comentarii:

  1. aoleo!!! si eu am patit aceiasi chestie. nu eu ti-am trimis acel mesaj. pana sa ajunga la tine, am picat eu in el. mi-am facut alt id. am incercat sa avertizez cat mai multi dar nu am putut. nici nu stiam ca exista aceasta posibilitate, de a fura parola la mesenger. imi cer iertare ca si tu ai patit asa ceva. imidiat ce mi s-a intamplat aceasta chestie, sa ma conectez cu celalalt id nu am putut iar cand am reusit am trimis la toti mesaj in care la ceream sa nu acceseze nimic din ce le trimiteam deoarece id-ul mi-a fost spart...ulterior am vazut ca ala ce intrase de pe id-ul meu a trimis acelasi mesaj si altora pt ca il primise si prietenul meu.... nu stiu cati a pacalit dar imi pare rau... nici eu nu am putut recupera parola mea...

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Denysor:)
    Ma regasesc in ce-ai postat
    Si tot acelasi am ramas
    Nu stiu ce cale sa aleg
    Si ratacesc pe unde merg!
    .
    Tu ce mai faci...ai un iubit?
    Cu sanatatea cum mai stai?
    Mi-e dor de barfele pe blog
    De energia ce-mi oferi.
    .
    Te imbratisez cu drag!
    Sarutari!

    RăspundețiȘtergere
  3. Odata cu primavara sper ca sufletul sa-ti infloreasca ca un ghiocel... sa radieze ca un soare... sa ofere caldura si iubire... si, nu in ultimul rand, sa ramana mereu tanar. Un martisor mic si dulce pentru o fiinta deosebita!

    RăspundețiȘtergere
  4. Primavara... anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca!
    Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni..si fie ca primavara iubirii sa iti inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale.Iti doresc un 8 Martie cat mai frumos :*.

    RăspundețiȘtergere