duminică, 31 octombrie 2010

vreau, dar...


Vreau sa scriu despre mine, vreau sa scriu despre tine, vreau sa povestesc despre noi.
Vreau sa strig in gura mare tot ce simt, dar si sa inteleg. Vreau sa ma asculti si tu. Vreau sa simt ca iti pasa de mine. Vreau sa ma prinzi de mana si sa ma ajuti sa ma ridic atunci cand sunt la pamant. Vreau sa ma faci sa zambesc de fiecare data cand sunt trista. Vreau sa ma strangi in brate cand ne vedem. Vreau sa ma saruti cu foc. Vreau sa iti fie pofta de mine. Vreau sa te gandesti in fiecare zi la noi. Vreau sa iti fie dor de mine. Vreau sa ne vedem cat mai curand. Vreau sa ma astepti nerabdator. Vreau sa zambesti cand ma privesti. Vreau sa te fac sa te simti bine. Vreau sa fii tu, fara masti. Vreau sa imi vorbesti, vreau sa te ascult. Vreau sa iti vorbesc, vreau sa ma asculti. Vreau sa ma tii de mana. Vreau sa ma duci departe de vacarmul vietii cotidiene. Vreau sa ma faci sa uit de tot ce'i rau si crud. Vreau sa iti soptesc ceva la ureche, iar tu sa tresari. Vreau sa ma cuprinzi in brate. Nu vreau sa ma lasi sa plec !
Vreau sa oprim timpul in loc, pentru noi doi. Vreau sa uiti de probleme. Vreau sa ma doresti. Vreau sa te simt al meu, vreau sa ma simti a ta. Vreau sa existam numai noi doi...si marea. Vreau sa privim valurile impreuna si sa admiram curcubee. Vreau sa stai langa mine.
Nu vreau sa pleci, nu vreau sa rupi magia. Stiu ca nimic nu e vesnic, dar mai ofera'mi cateva clipe langa tine, merit. Nu vreau sa pleci, dar vei pleca. Cum as putea sa te opresc din drumul tau ?

Un comentariu: