sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Alaturi de tine...



Ma gandesc la tine si, fara sa vreau, simt lacrimi fierbinti care'mi aluneca pe obraji... In clipe ca acestea imi doresc sa fiu mai mult decat om, sa fiu inger, sa te pot purta pe aripile mele, sa te duc departe de rautati si cruzime, sa iti zambesc si sa'ti luminez viata.
Desi tu mi'ai spus ca viata e mai mult decat un sir de cuvinte pe care eu le scriu, nu pot sa ma opresc acum. Nu accept sa fiu doborata, nu vreau sa te las singur! Stiu ca ai nevoie de mine, stiu asta.
Nu am puteri supranaturale, nu te pot ajuta nici macar material, dar sunt langa tine, nu esti singur! Cineva se gandeste la tine acum si neincetat. Cineva mic, dar hotarat. O fata care poate se pierde in multimea anonimilor, dar care este alaturi de tine, indiferent de circumstante. Nu'mi pasa de nimic din ce imi spun ei, oamenii ingropati in indiferenta, frustrari si regrete, nu ma intereseaza de etichetele pe care ei le ataseaza din cauza unor idei preconcepute, eu vreau doar sa stiu ca tie iti este bine, ca zambesti si ai din nou pofta de viata. Vreau sa te aud glumind si punand "lumea la cale". Vreau sa ma strangi in brate si sa te simt linistit....
Stiu ca e greu, am invatat ca viata nu este deloc usoara, dar trebuie sa gasim in noi puterea de a merge mai departe, de fiecare data. Apoi, dupa furtuna, soarele reapare.Asa ca hai sa alungam norii impreuna si sa ne bucuram de momentele frumoase ale vietii !

2 comentarii:

  1. Fii alaturi de el chiar daca e greu, si da ai dreptate, nimic nu e usor in viata si nici nu va fii vreodata, dar poate`n asta consta frumusetea ei !

    Capul sus si curaj !

    RăspundețiȘtergere