duminică, 26 septembrie 2010

Poveste de iulie...


Parfumul tau persista inca pe pielea mea, de cand m'ai imbratisat. Stiu ca o sa'l mai adulmec 2-3 zile de pe tricoul pe care l'am purtat azi. Vad ca ti'ai uitat si ceasul, langa pat. Ai inca un motiv sa te intorci aici, la mine, in camera colorata :). Oare aveam nevoie de o garantie ca te vei intoarce ?
In iulie s'au implinit 2 ani de cand astept mereu, cu sufletul la gura, sa ne vedem din nou. Au fost zile lungi de asteptare care s'au impletit in saptamani, saptamani departe de tine carora le'au urmat zile minunate, pline de iubire. Cu tine am invatat sa traiesc, sa zambesc mai des, sa rad cu pofta, sa sper, sa iubesc; am inteles ce este "sacrificiul", ce inseamna "iertarea", cat de apasator este dorul...
Nu credeam ca vom ajunge sa stam astazi imbratisati si sa ne dam seama ca au trecut 2 ani si 2 luni, iar noi am ramas impreuna... Povestea noastra "de iulie" continua in ciuda diferentelor, divergentelor si parerilor contra. Am reusit sa trecem peste toate obstacolele IMPREUNA si sper sa perseveram !
Nu stiu de ce, de cand si cum ma faci sa fiu atat de fericita langa tine, B. ! >:D<

Un comentariu: