duminică, 8 martie 2009

:(


Tu stii cat de greu e sa te simti strain fata de o persoana care'ti era mai mult decat prietena...sora ? Tu intelegi cum e sa fii indepartat de cineva pe care ai incercat mereu sa'l ajuti si caruiia i'ai oferit tot sprijinul ? Tu ai aflat cat de dureros e sa fii exlus din viata cuiva la care tii ? Tu inca mai crezi ca oamenii sunt ingeri ? Tu vrei sa'mi spui ca ei nu se pot schimba in rau, ca nu pot fi influentati ? Tu nu realizezi cat rau poate face indiferenta unui prieten ? Tu ai putea sa fii linistit stiind ca pan'la urma toti uita de tine ?
Eu... eu nu mai stiu ce sa cred . Eram convinsa ca prietenia sta la baza vietii si a fericirii, ca noi avem nevoie de alti oameni pentru a merge mai departe, ca nu putem trai solitari... Dar cand totul se rastoarna in viata mea, ce sa mai cred ?

Totusi "E'atata rutina pe lume si'atat de putin adevar" , dar pentru acest adevar putin si rar, pentru acest miracol, merita sa traiesti !
"Trebuie sa existe intotdeauna o boare de speranta ca sa poti gusta din plin calitatea disperarii ; da, si aminteste'ti intotdeauna ca, acolo unde exista credinta, exista si indoiala."


2 comentarii:

  1. Am vazut ca mi-ai adaugat blogul la lista celor pe care le urmaresti. Iti multumesc. Scrii f frumos.

    RăspundețiȘtergere
  2. Uneori ma simt si eu asa... dar imi amintesc ca, chiar daca acum este noapte, nu inseamna ca soarele nu mai exista. Momentele acestea fac parte din dualitatea acestei lumi... uneori e soare, uneori ploua... tocmai ca sa nu uitam cat de minunat este sa traiesti!

    RăspundețiȘtergere