duminică, 29 martie 2009

Lacrimi de inger



Am zarit de departe o fetita cu ochii inundati de lacrimi...

Nu, nu plange copilule, te implor, alunga tristetea din privirea'ti inocenta si zambeste, uita necazurile, joaca'te din nou, doar asa vei descoperi lumea ! De ce lasi blandetea sa curga prin ochisorii tai ? De ce ? De ce nu iti continui drumul, chiar de ai cazut ? De ce nu iti deschizi aripile pentru a incerca sa zbori ? De ce ? Stiu ca lumea e cruda, stiu ca le e frica sa nu te'ndepartezi, sa nu ajungi prea departe in zborul tau... Stiu ca ,in viata, nu poti obtine chiar intodeauna ceea ce iti doresti, dar nu plange ! Nu imi rupe sufletul, te rog ! Am ramas doar cu o faramita ce se zbate sa reuseasca sa aduca bucurie in aceasta lume a pamantenilor, nu'mi frange tu ultima bucatica ! Cu inima ta curata si cu gandul senin, poti salva oamneii din jurul tau...
Stiu ca nu ai de unde sa stii... Eu nu iti pot vorbi, nu iti pot explica nimic. Eu pot sa te privesc si sa'ti ofer posibilitatea de a indeparta raul, de a alege din fiecare lucru partea pozitiva, benefica si de a o dezvolta. Eu iti urmaresc fiecare pas, cad odata cu tine, ma bucur odata cu tine, incerc sa iti fiu alaturi mereu... Imi doresc sa'ti citesc fericirea si multumirea in privire in fiecare moment al vietii, asa ca nu mai plange, nu are rost !
As vrea sa te strang in brate, sa iti explic de ce sunt aici si cat de mult ne asemanam, cata nevoie am eu de reusitele tale si cata nevoie ai tu de incurajarile mele...din umbra . Eu iti analizez faptele, incerc sa te pazesc, dar ajuta'ma, zambeste !
Ei m'au trimis aici, sa fiu alaturi de tine, sa iti indrept miscarile catre fericire, dar mi'au spus ca nu am voie sa plang, iar mie'mi alearga picaturi de roua pe fata de fiecare data cand observ ca te intristezi... Mi'au luat aripile si ti le'au dat tie, iar eu trebuie sa te invat sa zbori, dar stiai tu ca lacrimile ingreuneaza zborul ? Tu doar urmeaza'ti sufletul si totul va fi bine...
Nu plange, copilule, si nu'ti lasa ingerul sa planga si el !

2 comentarii:

  1. Foarte frumoasa povestioara:)))
    .
    Cineva iar imi sopteste
    Ca ti-ai pus aripi,
    Doresti sa zbori.
    .
    Prea frumoase si din viata
    Cuvinte alese...cu miros de flori,
    Tu le-asezi frumos pe randuri
    Este... viata in culori.
    .
    Iti mai spun inca ceva
    Scriitoare de ai vrea
    Ai pocni asa din deget
    Si ai scrie...teancuri de poezie
    Carti de povete.
    .
    Iar iti dau avant sa zbori
    Esti un inger printre flori
    Si aduci lumii din jur
    Numai bucurii-mprejur!

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunat! Superb! Incantator! Tot ceea ce imi doresc este sa dau aripi fiecarui suflet care are nevoie de un strop de avant!
    Multumesc pentru aceasta povestire inaltatoare!

    RăspundețiȘtergere