miercuri, 11 martie 2009

oameni fericiti



Imi place sa ii vad fericiti !
Ii privesc cu drag si ma induioseaza dragostea pe care si'o arata; fiecare sarut, atingere, privire, gest al lor ma inveseleste... Buzele mi se arcuiesc treptat intr'un zambet; si nu e orice zambet, e arma mea impotriva rautatii, e seninatate, inocenta, uneori e masca prin care uit de tristete. Dar nu vorbeam despre zambetul meu, ci despre efectul benefic pe care il au ei asupra mea .
Ii vad zilnic in goana mea, uneori ii admir de departe, cateodata sunt chiar langa ei: de fiecare data 2 oameni care se bucura de faptul ca sunt impreuna, 2 sufletele compatibile intr'un dans al vietii, un EL si o EA care'si exprima sentiemntele... Se tin de mana, isi zambesc si merg mai departe...impreuna .Copii, tineri, sau oameni deja trecuti prin viata, ma incanta !
Iubesc sa fiu inconjurata de fericire si sa observ ochii sclipitori ai celor din jur, acestea ma deconecteaza de probleme si ma indeamna sa privesc de fiecare data partea pozitiva a vietii !

3 comentarii:

  1. mi-ar placea sa aud canva ca si tu faci parte din cei care iti construiesc fericirea

    sa te aud povestind tinutul de mana ,sarutul cald si iubirea tandra

    RăspundețiȘtergere
  2. iubesc, sunt fericita, doar ca acele clipe petrecute alaturi de el nu sunt atat de dese.. :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Denny ma bucur sa aflu ca faci parte din acei oameni frumosi care stiu sa zambeasca si sa se bucure pentru fericirea altora.
    Trimit un zambet cald pentru tine si pentru iubirea ta ^-^

    RăspundețiȘtergere